Iparjogvédelmi tanácsadás szakértelemmel fűszerezve

iparjogvédelmi tanácsadás

Egy vállalat szellemi értékeinek védelme folyamatos elkötelezettséget jelent. Egy védjegy bejegyzése vagy szabadalmi bejelentés benyújtása kevésnek bizonyulhat. A termékek és/vagy szolgáltatások támogatásához és védelméhez gondos szakértői menedzsmentre, valamint időben történő és hatékony beavatkozásra is szükség van.

Az ügyfeleinknek kínált teljeskörű iparjogvédelmi tanácsadás magába foglalja a közigazgatási, bírósági és bíróságon kívüli ügyekben való segítségnyújtást. Segítünk a vállalkozásoknak jogsértés megszüntetésére irányuló eljárások esetén is. Tanácsadóként járunk el iparjogvédelmi kérdésekkel kapcsolatos ügyekben.

Végigkísérjük a jogtulajdonost az értékesítési, engedélyezési, forgalmazási és általános szerződések kidolgozásában. De az iparjogvédelmi tanácsadásnál ennél többről is szó van. Adatvédelmi törvények által védett információk, szerzői jog. Ezek az üzleti élet számos területei, amelyek szakértő segítségét igényelnek. Az iparjogvédelmi tanácsadás bármilyen kétség esetén áll a rendelkezésére.

További bejegyzések