Internet telefon és tv szolgáltatások akciósan

Internet telefon és tv
Internet telefon és tv

Az Invitel a telekommunikáció terén Magyarország egyik számottevő szolgáltatója. Sokszínű választékkal áll a lakossági és üzleti ügyfelek rendelkezésére. Lakossági kínálatukban több csomagajánlat található, többek között internet telefon és tv szolgáltatással kapcsolatosan.

A készleten lévő csomagokhoz megadja a címét, kiválasztja az Önnek megfelelő csomagot, aztán választ a kiegészítők közül, majd következnek az alapbeállítások, személyes adatok, végül az összegzés. A hűségidő tizenkét, huszonnégy hónap vagy határozatlan időtartam.

Ha on-line rendel tőlünk, mixer minicsomagot kap öt választható csatornával 90 napig díjmentesen. Hat csomagajánlat közül választhatja ki az Önnek optimális csomagot: Színvilág S, Színvilág M, Színvilág L, Színvilág XL, Színvilág XXL, Színvilág 3XL. A csomagok között a különbség az adott tv csatornák száma, a kínált és garantált sebesség, és nem utolsósorban a csomag ára.

Ha segítségre van szüksége, akkor kattintson az on-line chat indítására. A kollégák szívesen állnak rendelkezésére az internet telefon és tv szolgáltatással vagy egyéb ezekkel kapcsolatos esetleges kérdésével kapcsolatban, az Önnek ideális csomag kiválasztása érdekében.

További bejegyzések