Infraszauna a jótékony izzadásért

Infraszauna kabin

A fárasztó munkanap vagy a kimerítő edzés után, mindenkinek jólesik a kellemes, jótékony lazítás. A számtalan lehetőség között, az infraszauna jelenti az egészséges pihenést, hiszen kényelmes, lazító hatása mellett, számtalan olyan pozitív élettani befolyással van a szervezetünk szempontjából, ami elengedhetetlen fontosságú.

A hagyományos szaunázástól eltérően, az infraszauna esetében a jótékony izzadást nem a forró kövekre locsolt víz segítségével érik el, hanem az infrasugarak alkalmazásával. A sugarak bekerülnek a bőrfelület alá, így idézve elő az izzadást. Ezután kezdődhet el a méregtelenítés folyamata, ami által a szervezetünk megszabadul a káros anyagoktól, baktériumoktól és vírusoktól.

Az infraszaunát, bár nem a legolcsóbb kategóriájú berendezések közé tartozik, érdemes beszerezni minden olyan otthonba, ahol az ott élők fontosnak tartják az egészséges életmódot. Akár egyedül, akár baráti körben szeretné élvezni a szauna nyújtotta kellemes perceket, a pozitív közérzet és hangulat nem várat magára sokat.

További bejegyzések