Ilyen árakon mozognak most a zuhanykabinok

zuhanykabin
zuhanykabin

Nagyon sokan döntenek a zuhanykabin beépítése mellett, amikor az új házukat finalizálják. Legalább az egyik fürdőszobában biztosan ezt a megoldást preferálják. Praktikus, kényelmes döntés, ráadásul elegáns berendezések kaphatóak ma már, csak sokak halogatják a vásárlást, gondolván, hogy túl drága szerkezet. A Watermarkt weboldalán könnyen tájékozódhat arról, hogy mennyibe kerülnek most az ehhez hasonló fürdőszoba felszerelések.

Ugyanis a webáruház minden terméke mellett szerepel az ár is. Méretben, kialakításban eltérnek egymástól a zuhanykabinok, de az esztétikus kinézet és a magas minőség mindegyiknek jellemzője. Kimondottan jól néz ki például az AquaRain PANDORA 80×80, íves zuhanykabin, ami 5 mm biztonsági, matt, mintás üveggel van ellátva. Ez egy negyed köríves zuhanykabin, amiről nyugodtan el lehet mondani, hogy a fürdőszoba dísze lesz.

További jellemzői közé tartoznak a gumírozott vízzáró profilok, a mágneszárral ellátott ajtók, fémcsapágyas görgők, polírozott alumíniumkeret. A webshop termékpalettáján szerepel még két íves zuhanykabin is, mintás üveggel, az egyik ugyanez a méret, a másik pedig 90×90 cm. Mindegyiknek 51 990 Ft az ára, tehát nem egy horribilis összeg. Amennyiben tolóajtós, négyszögletes zuhanykabin érdekli Önt, akkor is jó helyen jár, mert ilyen típust is vásárolhat a Watermarkt szaküzletből.

Ezek a modellek szintén két méretben szerezhetőek be. A Deante FUNKIA átlátszó üveggel van felszerelve és krómozott kerettel ellátva. Zuhanytálca nem tartozik hozzá, de mindenképpen jó vétel. Az üveg sérülékenysége miatt a termék csak személyes átvétellel rendelhető, átadáskor ellenőrzéssel. Bármelyik típus mellett döntsön, biztosan nem fogja megbánni, mert a minőségi berendezések hosszú éveken keresztül kiszolgálják majd az igényeit.

Ugyanakkor, ebből a remek üzletből minden egyéb, a fürdőszobába való berendezés is beszerezhető kedvező anyagi feltételek mellett. Ha most készül az új fürdőszoba, vagy a régit akarja felújítani, ebbe a webshopba feltétlenül nézzen be!

További bejegyzések