Időtálló, jól variálható gurulós állványok

gurulós állványok
Gurulós állványok

A gördülékeny, biztonságos és gazdaságos munkavégzés minden profitorientált cég szűkebb és tágabb célkitűzéseiben szerepel. Ebben tud jelentős segítséget nyújtani az általunk kínált professzionális, modul felépítésű gurulós állványok rendszere.

A teljes állványzat egyszerűen és gyorsan mozgatható, szétszerelt állapotban gazdaságosan szállítható, tárolható. Összeállításához nincs szükség szerszámokra, speciális megoldásokra.

Az állványok 4 kerékkel rendelkeznek, amelyeknek teherbírását, valamint a burkolat anyagát egyedileg választjuk ki, az adott munkakörülmények és speciális munkafelületek ismeretében. Az állványrendszer felépítése, modul elosztása rugalmasan igazodik az aktuális követelményekhez, széleskörű megoldási lehetőséget kínálva a biztonságos munkavégzéshez.

Az adott területhez igazodó, ideális modulokból álló gurulós állvány összeállításának érdekében, előzetes felmérést végzünk, figyelembe véve a munkaterület helyi adottságait. A gurulós állványok időtálló és jól variálható megoldást képviselnek az állványrendszerek világában.

További bejegyzések