Húsz fő sikeresen elvégezte a fogyasztóvédelmi referens képzést

Fogyasztóvédelmi referens képzést
Fogyasztóvédelmi referens képzés

Az év elején életbe lépett szabályozás miatt napjainkban egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a fogyasztóvédelmi referens képzés iránt, s ezen igénynek igyekezett megfelelni a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda, amikor a területen képzést indított. Az első csoport húsz fővel már túl is van a tanfolyamon, és sikeres vizsgát tettek a közelmúltban.

 

A vonatkozó jogszabály értelmében azoknak a cégeknek, amelyek 250 főnél többet foglalkoztatnak, vagy 50 millió eurónál nagyobb jövedelmet realizálnak, kötelező fogyasztóvédelmi referens végzettséggel rendelkező munkavállalót is alkalmazni. Miként a tapasztalatok mutatják, legtöbben a kiskereskedelemből, valamint a telekommunikáció területéről érdeklődtek a képzés iránt.

 

A web-alapú tanfolyam részleteinek kidolgozásakor a rugalmasságot és a könnyű követhetőséget tartotta szem előtt az iroda, de természetesen arra is lehetőséget igyekezett nyújtani, hogy a szakembertől személyesen is kérdezhessenek a résztvevők. A képzést a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda szervezte, amely egyébként speciális területként kezeli saját munkája során a fogyasztóvédelmi jogot.

 

Az iroda munkatársai jelentős külföldi tapasztalatokkal rendelkeznek, és állítják tudásukat a hozzájuk forduló ügyfelek szolgálatába. A vitarendezés és a pereskedés kényes kérdései mellett a befektetésvédelem területe is kiemelt helyet foglalnak el az iroda életében. A rugalmas megoldások, a folyamatos továbbképzések és a jog rendszerének komplex átlátása garanciát jelent az általuk nyújtott színvonalra, legyen szó bármely jogterületről is.

További bejegyzések