Husqvarna Automower robotfűnyíró

Robotfűnyíró speciális funkciókkal
Robotfűnyíró speciális funkciókkal

Megunta már, hogy minden hétvégén órákat tölt el fűnyírással? Szeretne a családjával lenni, esetleg pihenne végre egy kicsit? Akkor érdemes a robotfűnyíró mellett döntenie, ugyanis Önnek minimális energia-befektetéssel jár a működtetése. Annyi csak a dolga, hogy beállítja az opciókat, és magára is hagyhatja a berendezést.

Csendes és alapos munkát végez, ráadásul a lenyírt füvet sem kell majd összeszednie, mivel felaprítja ezt és a pázsit szerves részévé válik. A Robotguru oldalán több típus is megtalálható, kisebb vagy nagyobb kertek gondozására. Aki egészen nagy területet szeretne karbantartani, annak a Robomow, Husqvarna vagy akár a AL-KO Robolinho modellek is megfelelnek a célra.

Bőven lehet válogatni, hiszen kínálatból nincs hiány. A kisebb pázsit nyírása tökéletesen elvégezhető a Bosch Indego robotfűnyíró által, de természetesen itt is több a lehetőség. Nézzen szét az oldalon, és pontos leírást talál mindegyik termék áráról, teljesítményéről és tulajdonságairól, valamint a rendelési menet is ismertetve van. Lássuk az egyik közkedvelt modell, a Husqvarna Automower 320 tulajdonságait!

Amellett, hogy szinte észrevétlenül működik, össze is hangolható az automata öntözőrendszer működésével. Ez a robotfűnyíró mulcsozza a füvet, így hát nem kell azzal töltenie az amúgy is kevés idejét, hogy összeszedi a lenyírt felesleget. Speciális funkciói között megemlíthető az, hogy érzékeli a szűkebb átjárókat és probléma nélkül áthalad rajtuk. Továbbá a vágás magassága is beállítható nagyon egyszerűen, így több opciója is lehet.

A meredek területeket is gond nélkül lenyírja, nem akad el, így hát akár 45 fokos lejtőn is kiválóan teljesít. A direkt vágás üzemmód pedig lehetővé teszi a behatárolt területek gyors karbantartását is. A robotfűnyíró ezen típusa is csendesen végzi a munkáját, hiszen csak minimális zaj társul a nyírás mellé. Éjszaka is kiválóan alkalmazható, hiszen senkinek sem fogja megzavarni a nyugalmát a működése alatt. Ön pedig végre friss és gondozott pázsit látványára fog ébredni.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések