Hullámlemez méretek – Amikor egyenesen a gyártótól rendelsz

Pascal
Pascal

Ipari, mezőgazdasági és lakóépületeket is fednek különféle hullámlemez tetőkkel, mivel esztétikus kivitelezésű. Ezen kívül, senkinek nem mindegy, hogy milyen áron juthat hozzá, illetve mennyi hulladék keletkezik a felhasználása során, így mindkét szempontból érdemes a gyártótól megrendelni a hullámlemezt. Az olyan gyártók, mint például a Pascal egyedi igények szerint méretre vágják a hullámlemezeket. Gyártói áron lehet hozzájutni, ami színek szerint változik, vagyis 2390-3790 Ft+ÁFA/négyzetméter összegért.

A régi, elavult palatetők kiváltására is ideális a hullámlemez, amit le kell már cserélni, mert az egészségre rendkívül ártalmas azbesztet tartalmaz. Ennek káros pora nemcsak a palatető bontásakor, hanem az elöregedés során is a levegőbe kerül és károsítja a környezetében élők tüdejét. A hullámlemez tető tökéletes helyettesítője lehet, akár acél, akár műanyag vagy bitumenes típusról van szó. A hullámlemez költséghatékony, lényegesen olcsóbb megoldást kínál tetőfedésre, mint a hagyományos, mostanra már jóval drágább anyagok.

Pozitívum, hogy a gyártó a kívánt méretre vágja, így egyrészt sokkal könnyebb vele dolgozni, másrészt minimális anyagveszteséggel számolhatunk. Felületkezelésének köszönhetően, a hullámlemez kifejezetten időjárásálló. Nehezen szennyeződik be a felülete, de ha ez mégis megtörténne, nagyon könnyen megtisztítható. Önhordó szerkezete van, ezért könnyen felszerelhető bármilyen felületre.

Az alapjául szolgáló szerkezetet nem terheli meg, mivel relatív elhanyagolható a súlya. Az anyaga teljes mértékben újrahasznosítható, így környezetbarátnak nevezhető. Az aceltrapezlemez.hu weboldalon veheted fel a kapcsolatot az említett gyártóval, ahol könnyen leadhatod a rendelésedet. A házhozszállítással sem kell foglalkoznod, hiszen a cég ezt Magyarország egész területén vállalja. A megrendeléstől számítva, rövid idő alatt megtörténik a kiszállítás is, így pedig az elhatározásodat hamarosan a tettek követhetik. Jó ár/érték arányban és gyorsan juthatsz tetőfedő anyaghoz.

További bejegyzések