Hosszú élettartamú a fogászati implantátum Budapesten

fogászati implantátum Budapest
Fogászati implantátum Budapest

Mivel a fogbeültetés hazánkban más fogorvosi szolgáltatásokhoz képest meglehetősen új eljárás, sok páciens aggódva áll hozzá. A legfőbb félelmük, miszerint a fogászati implantátum Budapest területén elvégezve esetleg nem marad meg. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a vélemény nem igaz.

Az implantátumok egy olyan bio anyagból állnak, ami jól tapad a szövetekhez, így a beavatkozások 98%-a sikeres és a fogászati implantátum Budapesten következmények nélkül sok éven át tart. Ahhoz, hogy a fogbeültetés sikeres legyen, az orvosnak képzett és tapasztalt szakembernek kell lennie, aki felkészíti a beteget az eljárásra, elvégzi a szükséges diagnózist és kezelést.

Az eljárás másik nagy előnye, hogy az implantátumok tartósak és hosszú élettartamúak. A fogászati implantátum Budapest mellett, világszerte lehetővé tette az orvosoknak, hogy elkerüljék a hatástalan kezeléseket és a felesleges műtéteket. Ezért ma már sok klinika azt tanácsolja a betegeknek, hogyha a helyzet megkívánja, vegyék igénybe ezt a fajta műtéti beavatkozást!

További bejegyzések