Horror könyvek, az élet a tét

Horror könyvek erős idegzetűeknek
Horror könyvek erős idegzetűeknek

Lehetetlen, hogy valaki nem látta volna a „Word War Z” filmet. Nem gyermekeknek való történet, de mint minden tudományos-fantasztikus történet, ennek is valamilyen valós alapja van.

Nem létezhetetlen, hogy valamikor elszabaduljon a pokol és hasonló vírusok járják be a Földet. A zombi történeteket leíró horror könyvek nem esti altató mesék, csak az erős gyomrú és idegzetű személyek vegyék kézbe, de azok nagy élvezettel fogják hajtogatni oldalról-oldalra, mert a cselekmény izgalma nem hagyja letenni.

Az élőhalottak nem hibásak abban, amivé lettek, az nem az ő bűnűk, az igazi bűnösek azok, akik beavatkoztak a természet fejlődésébe, működésébe és utat nyitottak a létezésükre. Az emberi lét, a faj fennmaradása, pengeélen inog és ha egy kis szerencse meg bátorság adatik, talán megmenekülhetnek.

A horror könyvek oldalán örök téma az emberi faj, a földi élet sorsa. Hol zombik, hol idegen bolygókról érkező vadászok leselkednek rájuk, de mindig van remény, marad egy leheletnyi lehetőség a menekülésre. Érdekes olvasmány a rajongók számára.

További bejegyzések