Holt-tengeri só fiatalító hatással

holt-tengeri só

A Holt-tenger vizének gazdag ásványi anyag és nyomelem tartalma a bőrápolás számos területén fejti ki rendkívül pozitív hatását.

Holt-tengeri só felhasználásával készült AHAVA kozmetikumok magasan hidratálják a kiszáradt bőrt, javítják annak anyagcseréjét, de bőrbetegségek kezelésére is kiválóan alkalmasak. Holt-tengeri só jótékony hatása elsősorban a pikkelysömör kezelésében a legismertebb, de a pattanásos bőr problémáira is hatékonyan alkalmazható.

Az AHAVA kozmetikumok a könnyű felszívódás és a tökéletes hidratálás jegyében támogatják a fiatalos, ragyogó bőr elérését, megtartását. Holt-tengeri só regeneráló hatását a bőr felszínén és belső rétegeiben egyaránt kifejti, így az öregedés folyamata jelentősen lelassítható.

A 100 %-ban természetes hatóanyagok, mint a kén, a nátrium, a lítium, a magnézium, mind az egészséges és ragyogó bőrréteg kialakításában játszanak fontos szerepet és teszik puhává, simává a bőrt. A minőségi AHAVA kozmetikumok használatával hosszútávon megőrizhető a bőr fiatalos üdesége.

További bejegyzések