Hol lehet megtanulni az Aviva alapgyakorlatokat Budapesten?

Aviva Torna alapgyakorlatok
Aviva Torna alapgyakorlatok

Az egészség, a mozgás, a helyes életmód ma már egyre több embert foglalkoztat, hiszen a sok ülőmunkának, az egészségtelen étkezésnek a következménye gyakran az elhízás és a különböző betegségek megjelenése. Azonban nem mindegy, hogy milyen mozgást, gyakorlatokat választunk és ezeket hol sajátítjuk el. Ha nem tudod, hogy hogyan állj neki a keresésnek, akkor érdemes ezen az oldalon böngészni: https://valtozasmuhely.hu/aviva-torna-alaptanfolyam-alapgyakorlatok-betanitas/.

Ezen az oldalon egy olyan módszerrel lehet megismerkedni, ami számos női és férfi betegség megelőzésére alkalmas, hiszen a végzett mozdulatoknak köszönhetően, serken a vérkeringés, helyreáll a hormonháztartás, edződnek és így helyesen működnek azok az izomcsoportok, amelyeknek az elrenyhülése a legtöbb esetben gondot szokott okozni. Magát a módszert egy magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner dolgozta ki és jól felépített gyakorlatsorokat tartalmaz, de természetesen fontos helyes táplálkozás és megfelelő testtartás is. A gyakorlatok elsajátítására az Aviva tanfolyam óráin van lehetőség, ahol a szakképzett Aviva oktató 4 órán át megtanítja a résztevőknek a mozdulatokat, illetve elmond minden szükséges információt a módszerrel kapcsolatban. Az említett webcímen meg lehet nézni, hogy mikor indul a következő tanfolyam, illetve pontosan hol kerül sor rá. Itt lehet regisztrálni is, illetve megtudni, hogy mennyit kell fizetni egy ilyen képzésért.

Azok, akik részt vesznek egy ilyen tanfolyamon, az Aviva gyakorlatokat már otthon is fogják tudni végezni. Azonban, ha közösségben szeretnék ezt tenni, arra is van lehetőség, ugyanis gyakorló órákra szintén lehet jelentkezni. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a módszer, kattints a valtozasmuhely.hu weboldalra, tudj meg minden apró részletet és jelentkezz mihamarabb! Az egyre javuló közérzeted és egészségi állapotod lesz a bizonyíték arra, hogy jó helyen keresgéltél és érdemes volt több időt fordítani a rendszeres mozgásra, meg a helyes életmódra.

További bejegyzések