Hogyan válasszak férfi fodrászatot Budapesten?

Férfi fodrászat
Férfi fodrászat

Sok ember panaszkodik amiatt, hogy nagyon nehezen lehet találni olyan borbélyszalont, ahol kimondottan olyan szakemberek vannak, akik nemcsak a hajvágást sajátították el, hanem rendesen értenek a szakáll karbantartásához is. Gyakran arra panaszkodnak, hogy még a magukat borbélynak nevező “szakik” sem tudnak rendes munkát végezni. Ott viszont, ahol ehhez értenek, annyian jelentkeznek be, hogy képtelenség időpontot foglalni. Nos, akik ezt állítják, azok valószínűleg még nem ismerik az A76 Barber Shopot, amiből úgy Budán, mint Pesten is található egy.

Mitől különlegesek ezek a helyek? Mindenekelőtt az ott dolgozó hölgyektől. Igen jól halottad egy olyan szalonban, ahová nőknek tilos a belépés, de hölgyek szedik rendbe a frizurádat. A legtöbben először ezért látogatnak el ide. Később viszont már a lányok munkái miatt, amelyek egyébként megtekinthetőek az a76.hu internetes felületen. Ezek mellett az a kézműves sör sem elhanyagolható, amivel kedveskednek az ügyfeleknek. Hogyan juthatsz el és be ezekbe a borbélyszalonokba? Mindenekelőtt időpontot kell foglalnod! Ezt telefonon is megteheted azon a számon, ami a weboldalukon is fel van tüntetve, viszont ha este 11 után jut eszedbe, hogy holnap feltétlenül igazítani kellene a szakálladon, akkor ebben az időpontban is foglalhatsz időpontot, csak ilyenkor már online intézheted ezt. A Pesten levő szalont az Andrássy út és a Rózsa utca találkozásánál találod meg, ami az Oktogontól alig pár perc sétára helyezkedik el, vagyis könnyen megközelítheted.

A Budán nyitott szalont pedig a Móricz Zsigmond körtér 11 szám alatt keresd! Természetesen itt is női kezekbe kerülnek a férfiak. Mindkét szalont tábla és nagybetűs felirat jelzi, így biztosan nem lehet eltéveszteni. Amennyiben a Budán levő szalonban foglalsz időpontot és autóval érkezel, akkor a weboldalon találsz majd infókat a parkolásra vonatkozóan is, ami hasznos lehet, hiszen így nem kell majd hosszú ideig keringened, amíg végül sikerül leparkolnod a járműt, mert itt még erre is gondolnak!

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések