Hallott már a jade arcmasszírozó rollerekről?

Arcápolás
Arcápolás

A szépségipar egyszerűen túlcsordul a különféle eszközöktől, amelyek sok nő életét megkönnyítik szerte a világon. De ezek a tárgyak nem mindig annyira hasznosak, mint ahogyan hirdetik és néha csak egyszerű pénzkidobást eredményeznek. Napjainkban a jáde köves rollerek szinte elárasztották a szépségipari üzletek polcait. A piac tele van olyan innovatív szépségápolási eszközökkel, mint például az arcvákuumok vagy az ultrahangos pórustisztítók.

Csak az Egyesült Államokban az elmúlt évben 207 millió dollár értékű jade köves arcmasszírozót adtak el. Pedig, ha mélyebbre ássuk magunkat ezeknek az eszközöknek a történelmében, akkor jól láthatjuk, hogy korántsem a modern kor vívmányai. A jade masszírozók voltak a fő segédeszközök az arc fiatalosságának megőrzésében a XVII. századi Kínában, ahol a császárné és a gazdag hölgyek használták ezeket. Ha valaki több héten keresztül használja a jade görgőket, akkor valóban láthatja az eredményt.

Segítenek megbirkózni az enyhe puffadással, legyőzni a rosaceát és a száraz bőrt. A hatás nem függ a felvitt kozmetikumok mennyiségétől, amit a rollerekkel párhuzamosan fog használni. Ha minden reggel alkalmazza ezeket a napi arcápolási rutinjában, akkor megtapasztalhatja, hogy a bőre frissebbé válik és jobban felszívja a krémeket, meg a többi arcápoló készítményt. Ezen kívül mindennap megajándékozza magát egy mini arcmasszázzsal, ami nagyszerűen javítja a bőr állapotát.

Hogyan kell használni egy jade arcmasszírozót? Ez annyira egyszerű, mint a smink eltávolítása és csak néhány percet vesz igénybe. A legjobb eredmény elérése érdekében el kell sajátítani a helyes technikát és az arc anatómiáját. Az áll mentén van egy nyirokcsomó lánc, amit feltétlenül át kell masszírozni, hogy az összes folyadék elhagyja ezeket a területeket. Nem szabad véletlenszerűen húzgálni a rollert egy meghatározott séma nélkül, mert ennek eredményeként a folyadék csak újból eloszlik a bőr alatti szövetekben. A szem körüli területeket sem kell kerülni, mivel a csomagban található kisebb fej az érzékeny zónák masszírozására szolgál.

További bejegyzések