Gyorsan végez a szecskázógép

Szecskázógép
Szecskázógép

Mit tegyünk a lemetszett faágakkal? Ahelyett, hogy az égetés mellett döntenénk, amit egyébként már büntet a törvény, inkább válasszunk egy minőségi szecskázógép modellt, ami pillanatok alatt apróra aprítja a faágakat!

Elektromos kivitelben, kimondottan kompaktnak számít, mivel könnyen hordozható a kerekei miatt. A házkörüli és a kerti munkák tekintetében ideális választásnak számít. Az nyers ágakkal egyébként sem lehet sok mindent kezdeni, hiszen amíg nem szárazak, addig tüzelőnek sem felelnek meg.

Viszont a szecskázógép olyan apróra képes vágni ezeket, hogy akár komposztnak is tökéletesen megfelel az összezúzott faanyag. De nem árt meggyőződni használat előtt arról, hogy mégis mekkora ágakat tömünk be az adagoló nyíláson, mert a túl nagy átmérővel rendelkező darabokkal tönkre is tehetjük a szecskázógépet.

Hogyha egy nagyobb teljesítményű változatra van szükségünk, akkor válasszunk inkább egy benzinmotoros típust. A magasabb ár mellett sokkal magasabb teljesítményre számíthatunk, ezért a vastagabb ágakkal is képes megbirkózni.

További bejegyzések