Gyermekszépségverseny korosztályok vonatkozásában

gyermekszépségverseny
Gyermekszépségverseny

A Menő Manó Gyermekmodell Management most ismét jelentkezőket keres! Ha a gyerkőce a kellő affinitás fejében szívesen a részese lenne a gyermekszépségverseny műfajának, itt az ideje jelentkezni! Az Országos Gyermekszépségverseny immár 16. alkalommal kerül megrendezésre.

Az esemény nívója növekvő tendenciát mutat, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a versenyek korábbi helyszíneit, a nagyobb bevásárlóközpontokat felváltották a kiváló renoméval rendelkező színházak. A gyermekszépségversenyre jelentkezőket 5 korosztályra osztja a zsűri, a 0-2 éves korúak a baba-kategóriában kapnak helyet, a 2-5 évesek a gyermek-, az 5-10 esztendősek a gyerek-, a 10-13 a junior- és a 13-16 életévet betöltött versenyzők a tini szépségverseny csoportjában indulhatnak.

Mindegyike kategóriában az első három helyezést elérő versenyzőket ajándékozza meg a zsűri. A gyermekszépségverseny szerencsés nyertesei általában ajándékutalvánnyal, családi wellness-hétvégével és egyéb igen értékes ajándékokkal térhetnek haza.

További bejegyzések