GKI igazolvány megszerzése árkedvezménnyel

GKI igazolvány
GKI igazolvány

Amennyiben rajong az autókért és úgy érzi, hogy több jármű vezetéséhez van hajlama és késztetése, abban az esetben tegye meg a szükséges lépéseket ennek megvalósításához, hiszen a lehetőségek kapui tárva vannak Ön előtt!

A GKI igazolvány nagyobb előnyökhöz juttathatja Önt és szélesebbé formálja a munkaerőpiacon az elhelyezkedési lehetőségét vagy továbblépését, munkahely-változtatását.

A GKI igazolvány, vagyis az összevont járművezetési engedély autóbusz és tehergépkocsi vezetés lehetőségével ruházza fel mindazokat, akik elvégzik a tanfolyamot és a vizsgán jól teljesítenek. Több szempontból is megéri a tanfolyamra beiratkozni. Ezek között megemlíthető, hogy amennyiben beiratkozik, nem kevesebb, mint 30%-os árkedvezményben részesülhet.

A képzés folyamán, olyan érdekes és Európában is ritkaságnak számító módszerrel találkozhat, mint az oktató-szimulátor. Ezt nagyon fogja kedvelni. A tanfolyam heti négy alkalmat vesz igénybe és kötelező a jelenlét. A GKI igazolvány birtokában, nagyobb eséllyel juthat álláshoz, mint csupán az egykategóriás engedéllyel.

További bejegyzések