Fujitsu klíma – Monosplit klímák

Fujitsu klíma
Fujitsu klíma

A monosplit klímaberendezések kültéri és beltéri egységekből állnak. Mint minden klímaberendezés gyártó, a Fujitsu klíma esetében is arra törekszik, hogy a lakossági felhasználású klímák esetében a magas minőségű komfortérzet, valamint a klimatizált levegő ideális legyen.

A monosplit klímaberendezések között óriási a választék. Találhatunk olyan mono split klímákat, amelyek on-off rendszerre vannak ellátva és kompresszorral is szereltek, vagy találhatunk modern, inverteres változatot. A két féle mono split klíma között az a különbség, hogy míg a kompresszoros on-off rendszerű klíma ki-bekapcsol a mért levegőhőmérséklet alapján, addig az inverteres klímáknál a kültéri levegő hőmérséklet fordulatszámát is elektronika vezérli. Ez energiatakarékos megoldást jelenthet. Ám itt még nem ért végett a mono split klímák sora, találhatunk hűtő-fűtő vagy csak hűtő berendezéseket, egyszerű fehér beltéri egységgel, de a beltéri egység lehet designos is. Színes, formára különböző is.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a designnál előrébb való a légszűrési technológiának az ismerete, hisz komfortérzetünk, egészségi állapotunk függ attól milyen klímát választunk. Ma már léteznek baktérium, de akár vírusszűrős légkondicionáló berendezések. A Fujitsu General termékei rendkívül érzékeny szűrővel szerelt, amelyek szintén hozzájárulnak a klíma tökéletes élvezetéhez.

Nem utolsó sorban a Fujitsu klíma gyártó arra törekszik, hogy a légkondicionálás sohase a környezet kárára történjen, a vállalatvezetés akár a mono split klímákkal is javítani szeretné a környezetbarát technológiákat.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések