Fruit Of The Loom póló bőrbarát anyagból

Fruit Of The Loom póló
Fruit Of The Loom póló

Egy rövid ujjú póló optimális választás lehet munkaruhának, de a jó hatás jelentősen emelhető a céges embléma ráhímzésével. A cegespolo.eu webáruház kínálatában megtalálható Fruit Of The Loom póló férfikollégáknak nagyon jó választás, ráadásul hímzésre kiválóan alkalmas. Anyaga 100% pamut, kényelmes viseletet nyújt még meghosszabbított munkaidő alatt is.

Lássuk, a Fruit Of The Loom póló melyik részére érdemes a céglogót elhelyezni! Logisztikai cégek például a póló bal ujjára kérik az emblémát. Az irodában dolgozók, értékesítők esetében a ruhadarab mellére szokták elhelyezni. A leghasznosabb felület a dolgozók esetében a póló háta, tehát ide érdemes hímezni a cégért.

Amennyiben a Fruit Of The Loom póló az, amit kinézett az alkalmazottainak, jó döntést hozott, mert minden időkben a klasszikus darabok a legelegánsabbak. Többszínű Fruit Of The Loom póló szerepel a webáruház virtuális polcain, így biztosan megtalálja a vállalkozása arculatának leginkább megfelelőt. Semmiképpen ne hagyja ki ezt a reklámlehetőséget, mert a cégnek szüksége van rá!

További bejegyzések