A forradalmian egyedi virtuális szemüveg ára

Egyedi virtuális szemüveg ár

A Google-t senkinek sem kell bemutatni, ugyanis ez már mindenki életének a szerves részévé vált, aminek köszönhetően szinte bármit pillanatok alatt meg lehet találni. Azonban az amerikai cég most olyan szemüveget akar piacra dobni, ami új szintre emeli azt, ahogyan az ember a virtuális valósághoz viszonyul. A Google fejlesztette virtuális szemüveg ár bizonyosan magas lesz, de aki rajong a virtuális világért, az biztosan nem fogja sajnálni a pénzt egy olyan kütyüre, amelyik forradalmasítja ezt a területet.

A bennfentesek azt rebesgetik, hogy az eszköz legnagyobb mutatványa az lesz, hogy a használatához sem mobilra, sem számítógépre nem lesz szüksége a tulajdonosnak, és a laptopot is elfelejtheti.

Ez a tulajdonsága a kelléknek óriási előnyt nyújtana a mostani megoldásokhoz képest, hiszen napjainkban ez még nem lehetséges. Egyes források szerint a tartozék jelen állapotában inkább a kiterjesztett valóságra fókuszál majd, és kevésbé a virtuális elemekre. Ezért sem lesz alacsony a virtuális szemüveg ár.

További bejegyzések