Fog implantátum csontbeültetés nélkül

Egészséges mosoly 72 óra alatt
Egészséges mosoly 72 óra alatt

Hogyha szükség van rá, akkor érdemes teljes körű szolgáltatást választani. A Relax Dental Center fog implantátum ajánlata tartalmazza a konzultációt, a tervezést, a fogeltávolítást, a sebek ellátását, a panoráma röntgent, ráadásul a Bemer kezelést is, ami a gyógyulást hivatott elősegíteni.

Akár a teljes állcsont helyreállítása is lehetséges, mivel sok esetben nemcsak egy-két fog pótlására van szükség, hanem a teljes fogsor rendbetételére.

A dentalcenterkelemen.hu weboldalon további tájékoztatást találunk az árajánlatokkal kapcsolatban és visszahívást is lehet igényelni. Ezen kívül számos szolgáltatásról részletesen olvashatunk.

Többek között megtalálható a fog implantátum beültetésének a menete is. Hihetetlen, de néhány nap alatt minden gond nélkül kivitelezhető. A páciensek pozitív visszajelzései azt bizonyítják, hogy a fog implantátum beültetése egy bevált módszernek számít. A beavatkozás után, a páciens a gyönyörű végeredmény láttan nem is fog arra emlékezni, hogy érzett-e fájdalmat vagy sem.

További bejegyzések