Férfi hajvágás: ilyen árakra számíthatsz egy profi borbélytól

g cutz barbershop
G-cutz barber shop

Szépülni nemcsak a nők szeretnek, hanem a férfiak is. Időnként nekik is el kell járni fodrászhoz, mert ezzel nagyon sokat dobhatnak a kinézetükön. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mennyibe kerül egy hajvágás vagy szakáll igazítás egy neves borbély szalonban, akkor egyszerűen kattints a gcutzbarbershop.hu linkre!

Színvonalas munkát sajnos nem mindenki tud végezni és főleg, ha borbélymunkáról van szó, akkor ezt nem lehet akárkire rábízni csak olyan személyre, akiben maximálisan megbízunk. Ha Ön is szeretne meglátogatni egy ilyen helyet Budapesten, viszont még nem találta meg az igényének megfelelőt, akkor higgye el nem fogja megbánni, ha betér a G-cutz barbershopba!

Ez a hely az Erzsébet körút 16 szám alatt található, a Blaha Lujza tér és a Wesselényi út között. Annak, aki kedveli a „old school” látványt és szeretné átélni az 1920-as évek korszakának hangulatát, az mindenképpen térjen be a megadott címre! A weboldalon lévő leírás szerint a helyiség hangulata az 1920-as évek hangulatát idézi, akkor tájt ért véget a szesztilalom. Azért is érdemes ellátogatni a fent feltüntetett honlapra, mert itt kényelmesen bárki otthonából időpontot foglalhat a nap 24 órájában és ha ebben segítségre lenne szüksége valakinek, akkor a főoldalon egy picit lejjebb kell görgetni és ott található a szemléltető videó, ami megfelelő útmutatást ad.

A procedúra hihetetlenül egyszerű, mivel néhány adatot kér a rendszer, amelyeket gyorsan be lehet pötyögni. Ezt követően elég kiválasztani a szimpatikus személyt, akivel szeretnénk megcsináltatni ezt a munkát, továbbá a napot és órát szükséges megadni. Természetesen az árak fel vannak tüntetve az internetes felületen.

Az egyszerű hajvágás 4 300 Ft-ba kerül, de ha ennél különlegesebb kívánságai lennének az ügyfélnek, akkor ez az összeg változhat. A Barbershop hétköznap hétfőtől-péntekig 10 és 20 óra között van nyitva és szombaton 10-17 óra között. Az előzetes időpontfoglalás azért fontos, mert nem biztos, hogy az odaérkezett klienst egyből el tudják vállalni a dolgozók.

További bejegyzések