Férfi galléros póló 100% pamutból

Férfi galléros póló

Bizalmat gerjeszt a kliensekben, amikor azt látják, hogy egy üzletben vagy vállalkozásnál egyforma ruházatban vannak az alkalmazottak. Egy színvonalas férfi galléros póló viselésével még jobb hatás érhető el, főleg ha még az adott cég logója is rá van hímezve. Ön is biztosíthatja klienseinek ezt az érzést, ha beszerzi a munkatársainak a férfi galléros póló legjobb változatait, a cegespolo.eu honlapon megismerhető vállalkozástól.

Számtalan színben és méretben vásárolható meg ez a típusú póló, ami céglogó hímzésre kiválóan alkalmas. A logó hímzése kérhető a gallérra, a jobb- és a baloldalra, valamint annak hátuljára is. Logisztikai cégek a póló bal ujjára szokták kérni az emblémát, értékesítők viszont a póló mellére.

A hímzésre leghasznosabb felület a póló háta. Amennyiben a fent említett cégtől vásárolja meg a férfi galléros pólókat és a hímzést is ugyanitt végezteti, akkor 3% engedményt kap a pólók árából. Ezek teljes mértékben pamutból készülnek, tehát nyugodtan viselhetőek a munkaidő alatt.

További bejegyzések