Fényes, 14 karátos arany medál kínálat

arany medál
Arany medál

Egy arany nyakláncot nagyon jól fel lehet dobni egy mutatós medállal. Ráadásul a privát készletet folyamatosan lehet bővíteni újdonságokkal, így egy arany medál mindig különlegessé fogja tenni a dekoltázst. A fényes, kő nélküli, állatos, horoszkópos, szív alakú vagy vallásos arany medál nemcsak a nőknek készülnek, némelyik típus jellegzetesen férfias.

Webáruházunk széles termékkínálatában böngészve, Ön is könnyedén rátalálhat a megfelelőre. Remek választás lehet bárki születésnapjára, névnapjára, különleges alkalmakra. Szeretteit meglepheti karácsonykor is egy ilyen ékszerrel. A gyerekeknek is vannak különféle változatok, így akár keresztelőre is rendelhet.

A nálunk található arany medál többsége a klasszikus sárga színben kapható, de vannak rózsa és fehér arany árnyalatban is. Ékszereink ellenőrzött forrásból érkező aranyból készültek és fémjellel ellátottak. Ajándék díszdobozt is választhat hozzá, így nem kell külön ezzel foglalkoznia. Ékszerboltunkat felkeresheti Budapesten, a Váci úton.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések