Fára és fémre alkalmazható mestertapasz

mestertapasz
Mestertapasz

Amikor egy régi ablakkeretet próbál felújítani, váratlan feladatokra bukkanhat. Például előfordulhat, hogy az idő annyira megviselte a fát, hogy szétrepedezett, hézagossá vált. Ilyenkor a mestertapasz hasznára válhat, amit ügyesen be tud helyezni a hézagok közé, kiegyenlítve és egyenletes felületet biztosítva a csiszoláshoz, végleges lefestéshez.

A mestertapasz tehát feljavítja a régi fát, de a hibás fémre is ugyanúgy alkalmazható. Megsérült, összetört autóhoz, a kisebb és nagyobb karcolásokhoz, horpadásokhoz és elrozsdásodott szakaszokhoz szintén tökéletesen fel lehet használni. A korróziót vagy korhadást gátló készítmények után felvitt mestertapasz, a száradást követően ugyanúgy festhető, mint bármilyen felület.

Kiváló és kedvelt termékeink között klasszikus ablakgittet is talál, ami a fa és üveg közé kell, hogy tökéletes szigetelést nyújthasson. Természetesen folyékony fát is vehet a szétrepedt lépcsőkre, fakorlátokra és kerítésekre, de megállja a helyét az összeszáradt parketta feljavításánál is.

További bejegyzések