Ezen a környéken van a legtöbb eladó otthon Szegeden

Ingatlannet
Ingatlannet

Szegedre kell költöznünk, mivel ott kaptunk állást, és ott fogunk élni egy darabig. Remélhetőleg 2 évnél hosszabb ideig. Milyen lakást vegyünk? Hol érdemes vennünk, a város mely részén?

Mivel Szegeden fogunk dolgozni a közeljövőben, érdemes oda is költöznünk, és remélhetőleg nem csak pár hónapra, hanem hosszú-hosszú évekre. Bár a mai világban a munkalehetőség teljesen kiszámíthatatlan sajnos.

A város azon részén érdemes lakást vennünk, ahol lesz a munkahelyünk, ha nem akarjuk az időnket utazással tölteni. Például a legtöbb eladó lakás a Belváros városrészen található, ahol találkozhatunk téglalakással, panellakással valamint családi házakkal is. Az árak is igen kedvezőek lehetnek a számunkra. Már találhatunk egész olcsó téglalakást is, 2 millió környékén. Családi házra is akadhatunk elég jó árakon.

Érdemes több lakást megtekinteni, csak azután döntsük el, melyik is legyen az otthonunk. Fontos szempont lehet például a kiváló infrastruktúra, a jó szomszédok valamint a lakás állapota. Ha megtetszett egy lakás, akkor esetleg többször nézzük meg, mivel mindig más szemszögből látjuk. Talán először nem is vesszük észre az apróbb hibákat, csak azt látjuk, hogy számunkra teljesen megfelelő a lakás. De, ha már harmadszor is ellátogatunk a kiszemelt házba, több esélyünk van meglátni, felfedezni apró esztétikai hibákat is.

Mielőtt elindulnánk lakáskereső körutunkra, érdemes az interneten keresni a megfelelő házakat. Például erre a célra nagyon is megfelel a www.ingatlannet.hu/ingatlan/Szeged internetes oldal. Sok lehetőség közül válogathatunk. Naponta friss ajánlatokat tesznek fel.

További bejegyzések