Esztétikusan kivitelezett beltéri ajtó kilincs

Esztétikus kilincs
Esztétikus kilincs

Amikor egy épület belső felújítására kerül sor, minden apró részletre figyelni kell, hogy a végeredmény tökéletes legyen, hiszen elengedhetetlen, hogy a komponensek összhangba kerüljenek egymással. A nyílászárók elsődleges szerepe a hőszigetelés, de megfelelően esztétikus hatást kell kölcsönöznie az otthonának.

Még egy beltéri ajtó kilincs is díszítő értékkel rendelkezhet. Formájukban lehetnek eltérőek, hiszen a klasszikus, a rozettás és még a rusztikus beltéri ajtó kilincs is a termékpaletta része.

Megfelelő karbantartás mellett, hosszú időn át ellátják a szerepüket, még annak ellenére is, hogy folyamatos használatnak vannak kitéve. A rozettás fogantyú legnagyobb előnye, hogy bármilyen zárszerkezetre felszerelhető, mivel két különálló részből tevődik össze, ellentétben a hosszúcímes beltéri ajtó kilincsekkel.

A termékek rozsdamentes acélból, zamakból és alumíniumból készülnek. A csomag tartalmazza a metrikus vagy a sima menetes csavarokat, amelyeknek fontos szerepük van a beszereléskor. A beltéri ajtó kilincs bőséges választékban mindenki megtalálja azt, amit keres.

További bejegyzések