Előnyünkre válik a kézi zsírzó használata

kézi zsírzó
Kézi zsírzó

A legtöbb alkatrész időnként igényel némi karbantartást. Amennyiben csapágyakról van szó, amelyek a forgómozgás végzésében nyújtanak segítséget és az erőátadást támogatják, aminek következtében gyakran komoly terhelésnek vannak kitéve, akkor fordítsunk rájuk elegendő figyelmet! Érdemes befektetni a kézi zsírzó készülékbe, aminek a segítségével egyszerűen elvégezhető a kenőanyag kijuttatása.

Ez a hatékony összetevő egy vékony réteget képez a felületeken, ezzel csökkentve a súrlódást. A kézi zsírzó segítségével egyszerűen, egy kézzel elvégezhető a munkafolyamata. A pisztoly egy flexibilis acél tömlővel rendelkezik, amibe könnyedén beletölthető a kenőfolyadék.

A kézi zsírzó feje csavarható, ami ilyen módon garantálja a biztos tartást és lecsökkenti a felesleges adalékelfolyás esélyét. Az ntnsnr.hu weboldalon kiegészítő szettel együtt vásárolható meg a kézi zsírzó. Ha rendszeresen dolgozunk különféle gépezetekkel, amelyek igénylik az ilyen jellegű törődést, akkor fektessünk be minél hamarabb egy minőségi termékbe, ami leegyszerűsíti a feladatainkat!

További bejegyzések