Életmentő lehet a vészvilágítás

vészvilágítás

Minden hivatalban, kórházban, irodaházban biztosítani kell azokat a jelzéseket, amelyek útbaigazítják az ott tartózkodó embereket. A haladási irány jól látható módon való feltüntetésének hivatalos formája a vészvilágítás és jellemzően folyosókon, lépcsőfordulók közelében, illetve az ajtók fölé kerülnek elhelyezésre ezek a lámpatestek.

Minden esetben a hivatalosan elfogadott paramétereknek megfelelően szükséges kinéznie, amire vannak szabályozások. Bármilyen épületben legyen szükség a vészvilágítás kialakítására, a ledezz.hu webshop gazdag termékpalettáján biztosan szerepelnek a célnak megfelelő, optimális lámpatestek. Ezek mindegyike LED-es égőkkel van ellátva, tehát a működtetésük egyrészt hosszútávon kivitelezhető, másrészt pedig rendkívül költséghatékony.

A bizonyos célokra használt lámpák egységes kinézete nem véletlen, mivel világszerte mindenhol ugyanazok a színek és formák jelennek meg, így az embereknek azonnali jelzésértékkel bírnak. Az igényeknek és előírásoknak megfelelő vészvilágítás bárhol kialakítható a webshop termékeivel.

További bejegyzések