Elektromos fűtés, kültéri hősugárzó

Elektromos fűtés

Úgy néz ki, hogy egyelőre túl vagyunk a nagy hidegeken. Egyre többet lehet kint lenni a szabadban, így a benti fűtést is ritkábban kell beindítani. Az elektromos fűtés viszont a szabadban éppen annyira felhasználható ebben az időszakban, mint például egy fürdőszobában vagy a nappaliban.

Hogyan történhet mindez? Ugye hallott már a télikertekről? Hogyha úgy ítéli meg, hogy idén már lemaradt róla, akkor gondoljon a következő évre! Bár megépíteni még mindig nem késő és a hősugárzót esetleg csak később szereli be.

Nos, térjünk vissza egy pillanat erejéig a technikai részére. Igaz, hogy a fent említett helyiségek esetében az elektromos fűtés megoldását említettük, viszont nem szabad azt hinni, hogy ugyanazzal a fűtőtesttel történik a télikert fűtése is, mint mondjuk a fürdőszobában.

Minden helyiségnek megvan a saját berendezése, ami képes felfűteni azt. Hiába tennénk ki szabad területre például egy radiátort, mert a melege elillanna. Oda hősugárzó szükséges! Az elektromos fűtés érdekességeiről és lehetőségeiről az oldalunkon olvashat többet.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések