Egyszerűen felszerelhetőek a zuhanypanelek

zuhanypanelek
Zuhanypanelek

A takarékoskodás a mindennapokban igen komoly felelősséggel jár, de ez még nem jelenti azt, hogy minden élvezettől meg kellene fosztanunk magunkat. Tény, hogy a zuhanyozás során jóval kevesebb vizet használunk el, mintha megtöltenénk a több 100 literes kádunkat és abban csobbannánk. A zuhanypanelek segítségével ugyanakkor fantasztikus élmény lesz minden alakalom.

Voltaképpen a masszázsmedence tusoló változatát képzeljük el ennek a szerelvénynek a képében. Sok esetben vannak ellátva egyedi kiegészítő rendszerekkel, amikor nemcsak felülről, hanem oldalról, szemből is ér bennünket a vízsugár, ezzel fokozva a szervezet vérkeringését többek között. A zuhanypanelek felszerelése viszonylag egyszerű feladat.

Nem egy komplex kabinról van szó, hanem sokkal egyszerűbb változatról, amit a falra néhány tiplivel fel lehet fogatni. Anyagukat tekintve készülhetnek műanyagból vagy fémből. Csakis rajtunk múlik, hogy a zuhanypanelek melyik kivitele mellett tesszük le a voksunkat. Fürdőszoba felújítás esetén érdemes megfontolni ezt a döntést, hiszen teljesen takarékos és megtérülő lehetőségről van szó.

További bejegyzések