Egyszerűen alkalmazható felfújható vendégágy

Felfújható vendégágy

Látogató érkezik a házba, de nincs egy ágy a lakásban, amelyen ideiglenesen aludni tudna? Mi sem egyszerűbb, mint egy felfújható vendégágy igénybe vétele. Azonban ez akkor is megoldást jelenthet, ha mi magunk megyünk vendégségbe és tudjuk, hogy a házigazdánál nincs plusz alvó alkalmatosság.

Az Intex felfújható vendégágy a piacon olyan széles palettát nyújt a vásárlók elé, hogy a bőség zavarában, nem egyszerű feladat még az ideális ágy kiválasztása sem. A megnevezések méretbeli növekedésre utalnak. Angolszász elnevezéseket használva a Jr. Twin-nel kezdődik a sor, amely a legkisebb paraméterekkel rendelkezik.

Ezt követi a Twin, a Full, a Queen, valamint a King, amelynél a név árulkodó lehet, mivelhogy igazi királyi érzést kölcsönözhet pihenés közben a két férőhelyes felfújható vendégágy. Ezek a mobilis, könnyen össze- és szétszerelhető bútorok, épp azért annyira elterjedtek manapság, mert leengedve alig foglalnak helyet. A dobozában tárolva évekig gyors és praktikus alternatívaként szolgálhat, ha vendégünk érkezik.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések