Egyhónapos OKJ-s targonca vezetői tanfolyam

A targonca vezetői tanfolyam pár hét alatt elvégezhető
A targonca vezetői tanfolyam pár hét alatt elvégezhető

Azok az emberek, akik valamilyen okból elveszítik a munkahelyüket, és nem tudnak elhelyezkedni a szakmájukban, általában beiratkoznak valamilyen tanfolyamra, és átképzik magukat.

Nagyon népszerű mostanában a targoncavezetői tanfolyam, hiszen nagyon sok helyen keresnek olyan munkásokat, akik értenek valamelyik típusú önjáró rakodógép kezeléséhez. Ezek az önjáró rakodógépek nélkülözhetetlenek a raktárakban, a nagyobb áruházakban és az építkezéseken is.

A Transzport Studiumnál most egy egy hónapos OKJ-s targonca vezetői tanfolyam során háromfajta rakodógép kezelése is megtanulható. Ezáltal nagyobb eséllyel lehet elhelyezkedni egy jó munkahelyen. A rakodógépek kezelésen nem olyan bonyolult feladat. Egyedüli nehézséget az okoz, hogy nem könnyű vele manőverezni az áruházak szűk folyosóin és a polcok között.

Ezért a targonca vezetői tanfolyam során megtanulják biztonságosan kezelni a rakodógépeket. A képzés végén elméleti és gyakorlati vizsgán bizonyítják a résztvevők, hogy jól felkészültek a rakodógépek irányítására.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések