Egyeztessen online a fog implantátum beültetéséről!

fog implantátum
Fog implantátum

Manapság a modern kor lehetőséget ad arra, hogy az ügyes-bajos dolgainkat az online szféra platformjain intézhessük el. Nem képez kivételt ez alól a bevásárlás, a randevú megszervezése vagy éppen a fogászati rendelőbe való bejelentkezés sem. Ez utóbbi akár a fog implantátum beültetésére is vonatkozhat.

Ahhoz, hogy időpontot kérjünk a Dental Center professzionális fogászati rendelőjében, elég csupán a honlapjukat meglátogatni, megadni a ránk vonatkozó információkat és a szakemberek azonnal felveszik velünk a kapcsolatot a részletek egyeztetésének érdekében telefonon, vagy ha úgy tetszik, akkor e-mail-en keresztül.

Szerencsére ma a szájsebészeti eljárás gyorsabb, mint valaha, sőt, az innovatív módszereknek köszönhetően, nem jár fájdalommal sem. A fog implantátum beültetése, legyen szó 1-2 fogról vagy az egész állkapocs helyreállításáról, 72 órán belül megoldható. A BEMER eljárásnak hála, az utókezelés és a regenerálódási folyamat is gyors, ami nagyban hozzájárul a beépített implantátum azonnali terhelhetőségéhez is.

További bejegyzések