Egy vezeték, dupla szolgáltatás: kábel net és kábel tévé

A kábel net előnyei
A kábel internet előnyei

Ha már rendelkezünk kábeltévével, de mellette szeretnénk magunkat beleásni az internet világába is, akkor nincs szükség nagy változásokra. A kábel internet a kábeltévé vezetékén keresztül is elérhető lehet.

Nincs szükség plusz szálakra, mert a televízióén keresztül igénybe vehető a szélessávú internet is. Abban az esetben, ha még kábeltévével sem rendelkezünk, lehetőségünkben áll mindkettőt egyszerre megrendelni. A felkínált csomagok közül, ajánlott átgondoltan meghozni a döntést.

Figyelembe kell venni, hogy milyen sebességű kábel net szolgáltatásra van szükségünk, illetve az árat sem szabad szem elől téveszteni. Tudni kell, hogy az internethez való hozzáférés korlátlan. Három eltérő, növekvő csomag közül lehet szelektálni.

A Kolibri M csomag kiemelt ajánlatnak számít, ugyanis 30 Mbit/s átlagsebességet kínál, mellette pedig 81 darab tévé- és rádiócsatornát élvezhetünk. A kábel net és a kábeltévé szolgáltatás havonta 5490 Forintba kerül, abban az esetben, ha interneten utaljuk át a havi díjat. Ráadásul az első hónap díjmentes.

További bejegyzések