Egy sokoldalú zenekar az esküvődre

Zenekar az esküvődre
Zenekar az esküvődre

Már nagyon készülődtök az esküvőtökre, kitűztétek a nagy napot. Felkértétek a tanúkat, összeállítottátok a vendégek listáját, már tudjátok hol mondjátok ki a boldogító igent. Beszereztétek az esküvői ruhákat, kiválasztottátok a lakodalom helyszínét  és eldöntöttétek mi lesz a menü.

De gondoskodtatok már a talpalávalóról, szerződtettetek zenekart az esküvőtökre? Mert hiába a jó étel, a jó társaság, ha nincs aki gondoskodjon az igazi lakodalmas hangulatról. És mi lehet a jókedv, vidám hangulat záloga, mint a jó zene és ezt csak profi  zenészek biztosíthatják.

Akik szívvel, lélekkel zenélnek és igazi jó hangulatot teremtenek.  A Sasamusic zenészei, már jó néhány éve járják a rendezvényeket, esküvőket és gondoskodnak a jókedvről, talpalávaló zenéjükkel. Repertoárjukban a sokféle zenei műfaj megtalálható.

Legyen az rock, pop, cigány vagy mulatós zene.Játszák többek között az LGT,  a Bikini, az Omega, az Edda, a  Neoton, az Apotol és sok más zeneszerző és együttes slágereit. Meg is táncoltatják a nagyérdeműt, mert játszanak, tangót, keringőt, rumbát, de rock&rollt is. Sokoldalúságukra jellemző, hogy már az is előfordult, hogy a vőfély akadályotatása miatt még azt is helyettesíteni tudták.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések