Egy jól megválasztott virág kaspó kiemelheti a növények színét

A virág kaspó sokféle lehet
A virág kaspó sokféle lehet

A jó idő beköszöntével felmerül bennünk a vágy, hogy a teraszt kicsit kidíszítsük. Amennyiben nem akarjuk a régebbi típusú cserepeket felhasználni erre a célra, akkor dönthetünk az újabb stílusú virág kaspó különlegességek mellett. Ezek az egyszerű, de annál káprázatosabb termékek sokfélék lehetnek.

Nem csak a formájuk lehet kifejezetten változó, a gömb alakútól a szögletesen keresztül egészen a hosszúkásig, hanem elképesztően sokféle színben és anyagban is kaphatóak. Ennek függvényében érdemes kiválasztanunk őket, hogy kifejezetten egyedivé varázsoljuk lakásunk teraszát. A muskátli és a petúnia is szereti a szabad levegőt. Mindkét virágból létezik futó változat is, ami nagyon hangulatossá tudja varázsolni a teraszokat.

A sok szín kellemes élményvilágot alakít ki, és ezt csak fokozni tudjuk akkor, ha olyan virág kaspó mellett döntünk, amelyik még jobban illik ezekhez a növényekhez. Nem érdemes egyből beleugrani a vásárlásba, mert bőven van időnk a válogatásra, főként akkor, ha még a tavasz előtt elkezdünk keresgélni olyan virág kaspó változatokat, amelyek igazán elnyerik a tetszésünket.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések