Egércsapda vidéki házakba

Egércsapda
Élve-fogó egércsapda

Vidéki házaknál gyakran megesik, hogy megjelennek az egerek az ősszel betakarított terméssel együtt. Természetesen erre a leghatékonyabb megoldás a macska, de ha az éppen nincs a háznál, vagy esetleg inkább a lustálkodást részesíti előnyben az egérfogás helyett, akkor remek szolgálatot tesz az egércsapda.

Mindenképpen be kell szerezni, hiszen mégsem hagyhatjuk, hogy ezek a rágcsálók ellepjék az udvart vagy a házba is bejussanak. Amennyiben a gazda humánusan szeretné fülön csípni ezeket a kis rágcsálókat, akkor webáruházunkból beszerezheti például a SuperCat élve-fogó egércsapda modellt.

Egyszerű nyomógombos a működése, viszont megakadályozza az egér szökését, ha egyszer elkapja. Higiénikus is, hiszen érintés nélkül eltávolítható belőle a rágcsáló. A csomag három csali tartozékot is magába foglal.

Látogassa meg ezt a bőséges árukínálattal rendelkező webáruházat, hiszen akár rágcsálókkal, akár madarakkal vagy rovarokkal gyűlik meg a baja, itt megoldást talál minden bosszúságára! A termékek jó minőségűek és remek áron szerezhetőek be, tehát mindenképpen megéri.

További bejegyzések