Dual sim, Android – a kitárulkozó világ

Dual sim és Android
Dual sim és Android

Az Android operációs rendszerek olyan hihetetlen távlatokat nyitottak meg a mobiltelefon felhasználók előtt, amit eddig nem is gondoltunk volna. Ráadásul a kínai mobiltelefon gyártók jóvoltából megjelenő dual sim mobilok is egyre inkább Android operációs rendszert kapnak. Így a dual sim adta lehetőségeket nyugodtan tudjuk párosítani az Android hihetetlen sokszínűségével.

A legjobban talán a dual sim Android világát a chatelés és kapcsolattartás, a közösség építés szintjén tudjuk hasznosítani. Rengeteg Android alkalmazás áll rendelkezésünkre még ezen túl a különféle hasznos, érdekes, vagy inkább haszontalan, de jópofa megoldásokra.

A leghasznosabbnak tekinthetjük azonban mind közül a Facebook Android alkalmazását, amely ráadásul a napokban még frissült is, így egész biztosan ismét több százezren töltik majd le. A Facebook Messenger most olyan újításokat vezetett be, amit már egyéb csevegőknél megszokhattunk, s itt is könnyebbé, egyértelművé válik majd a használata, ez pedig a párbeszédszerű kialakítás, valamint bekerült egy gomb is az alkalmazásba, ami az online ismerősöket varázsolja elénk.

Aki most tervezi a dual sim mobiltelefon vásárlást, érdemes Android operációs rendszerrel választani, hisz olyan világot tár elénk az ingyenes rendszer, amivel nem csak a szórakozás, hanem a munka is könnyebb lesz. Az életünket pedig jogunk van megkönnyíteni!

További bejegyzések