Dremel gépek és tartozékok

Dremel
Dremel

Hobbi és professzionális felhasználásra is alkalmas eszköz, amely világszerte nagyon népszerűnek számít, hiszen rendkívül jó minőséget képvisel, nem beszélve arról, hogy mennyi mindenre lehet használni. Az akkuval rendelkező Dremel multifunkcionális szerszámot a különböző tartozékok teszik olyan különlegessé. Maga a szerszámgép állítható fordulatszámú villanymotorral rendelkezik. Így többféle anyag megmunkálásra is alkalmas.

Csiszolhatunk, fúrhatunk, vághatunk és még gravírozhatunk is a segítségével. A kis mérete ne tévesszen meg senkit! Ebben a maroknyi eszközben hatalmas erő rejtőzik. A teljesítmény a másik dolog, ami kiemeli a konkurencia termékei közül. A méretéből adódóan szűkös helyeken is dolgozhatunk a Dremel szerszámgéppel, ahová például nem férnénk be egy sarokcsiszolóval vagy egy hagyományos fúrógéppel. Ennek megfelelően precíziós feladatok elvégzéséhez is használható. A hobbi felhasználók egyedi ajándéktárgyakat is készíthetnek a segítségével, hiszen mesterien lehet gravírozni az eszközzel.

A Dremel tartozékok a külön is beszerezhetőek az onlineszerszam.hu weboldalról. Hogyha egy komolyabb eszközre van szükségünk, akkor rendelkezésünkre áll az ipari fúrógép többféle változata. Például a Bosch gépek biztosan nem fognak csalódást okozni, hiszen híresek a megbízhatóságukról. Mondhatni, hogy egy ipari fúrógép szinte egy életen át bírja a strapát, kiváltképp, ha otthoni körülmények között használjuk.

Kényelmes, gumírozott markolattal vannak ellátva, amik csökkentik a fúrás során keletkező rezgéseket, ezáltal kevésbé fárasztva a csuklót és a karokat. A tokmány rendszerint SDS befogatással rendelkezik. Ennek köszönhetően az ipari fúrógép ütvefúrásra és vésésre is képes. Megrendelés előtt érdemes utánanézni, hogy milyen rendszer látja el az ütvefúrás funkciót. A komolyabb gépek esetében az ütőerőt a pneumatikus ütőmű állítja elő. Az így előállított erő, közvetlenül a fúrószárnak adódik át. Az ipari fúrógépek különböző paraméterekkel rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő változatot.

További bejegyzések