Dohánybolt kereső révén, értesüljön a hazánkban lévő dohányüzletekről

Dohánybolt kereső
Dohánybolt kereső

Szeretne egy olyan praktikus és hasznavehető programot telefonjára, amely révén értesülhet az országban fellelhető mindenegyes dohányüzletről? Sokszor történt már meg, hogy egy Ön számára ismeretlen területen dohányra lett volna szüksége, de nem talált megfelelő helyet annak megvásárlásához?

Most a dohánybolt kereső segít megtalálni a tartózkodási helyéhez a legközelebb eső üzletet (a pozíciójától mért távolság megmutatásával), hogy Ön jelentős időt és pénzt takaríthassson meg a keresgélés hiányával. A program letölthető saját telefonos készülékére, így hordozhatósága miatt, mindig könnyen használhatóvá válik. Töltse le most iPhone készülékére, Androidos telefonjára, avagy Windows Phone típusú operációs rendszerére. A trafik kereső csupán egy gombnyomásra a kiválasztott dohánybolthoz navigálja és amennyiben igényli, abban az esetben csupán az éppenséggel nyitva tartott üzletet mutatja meg a térképen.

Mindemellett, a kiválasztott üzlet megtalálásához, a könnyebb és egyszerűbb közlekedés érdekében, akár navigációs segítséget is kaphat. Ezenfelül, értesülhet az aktuális üzlet termékkínálatairól, illetve az esedékes árleszállítási akciókról is. Ezentúl nem kell sokat keresgélnie, nem kell ismeretlen, bonyolult és forgalmas útszakaszokon bolyongania ahhoz, hogy egy dohányboltot találjon.

Elég, ha letölti az alkalmazást és használja, amikor szüksége van rá, hiszen akárhova is utazik, magával viheti és az ország mindenegyes területén bátran használhatja. Ne pazarolja feleslegesen az idejét, ha problémáját egyszerűbben is megoldhatja.

További bejegyzések