Docler szerver hosting: miben jobbak?

 Docler szerver hosting
Docler szerver hosting

A szerverek, adattárolók megfelelő elhelyezése kapcsán elsődleges szempontnak számít a biztonság és a kimagasló minőségben nyújtott szolgáltatások. A piacon jelen levő számos szolgáltató eltérő árakkal, és ennek megfelelően sajnos sokszor jelentős színvonalbeli különbségekkel állnak az ügyfelek rendelkezésére. De tanácstalanul a szolgáltatók között keresgélve mégis mik azok a szempontok, melyek alapján leteheti voksát egyik vagy másik lehetőség mellett? Miben különbözik a Docler szerver hosting a többi szolgáltatótól?

A szerverek 24 órán keresztüli fizikai elérhetősége legalább olyan fontos a választásnál, mint az ügyfélszolgálat, vagy az adminisztrátor azonnali elérése. A Docler szakemberei jól tudják, hogy a megbízhatóság nagy értéket képvisel a területen, s ennek megfelelően alakítják ügyfélközpontú üzletpolitikájukat. A főváros két pontján elhelyezhető termekben a szerverek választás szerint rack szekrényben, vagy polcon is tárolhatóak.

A megbízhatóság a cégnél elérhető árakkal is társul, ráadásul az ügyfelek egyéni igényeiknek megfelelően választhatnak az egyes ajánlatok közül. A szerver hosting konstrukciók a https://www.doclernet.hu oldalon elérhetőek az érdeklődők számára, s itt bővebb információk is megtalálhatóak a Docler szervertermeinek működéséről, azok speciális kialakításáról és a nyújtott szolgáltatásokról.

A biztosított 24 órás felügyeletnek és a rendszergazdák több éves tapasztalatának köszönhetően az elmúlt öt évben a szervertermek 100 %-os rendelkezésre állással üzemeltek, ez pedig valóban a megbízható, kimagasló színvonalról tanúskodik. Áramellátás, klimatizálás, ügyfélszolgálat, és hibaelhárítás tekintetében is olyan minőséget nyújt a Docler, amely bárki számára ideálisnak bizonyul.

További bejegyzések