Dobogós helyen a Samsung okostelefonok

Samsung okostelefonok

Nagy név az anroidos készülékek piacán, mivel minden esetben minőséget ad ki a kezei közül a cég. A Samsung okostelefonok kijelzője egyedülálló technológiákat vonultat fel minden új csúcsmodell esetén. A Super AMOLED megjelenítő olyan gazdag színeket tár a szemünk elé, amire eddig csak egy komoly televízió képernyője volt képes.

De nemcsak a technológiában fejlődnek folyamatosan, hanem a formatervezésben is. Mondhatni a mobilok kereteit viszonylag egyszerű alakítani. Viszont, amikor a kijelzőről van szó, akkor más a helyzet. Exkluzív, a szélein lekerekített kijelzőkkel támadnak a Samsung okostelefonok, amelyekkel maguk mögé utasítják a konkurenciát. Voltak már hasonló próbálkozások mások részről is, de egyik sem sikerült olyan kiforrottan, mint ezen készülékeké.

A cég odafigyelt arra, hogy ne csak szép legyen, de okos és gyors is. Az S8 modelljével bevezetett egy új funkciót, ami a Bixby fantázianévre hallgat. A Samsung okostelefonok kameráját elég egy tárgyra irányítani, a készülék felismeri azt és máris ellát minket egy csomó információval, az adott termékkel kapcsolatban.

További bejegyzések