Déli különlegesség a narancs dzsem

narancs dzsem
Narancs dzsem

A különféle déli gyümölcsök közül a narancs és a banán az, ami valóságos slágerterméknek számít hazánkban. Több évtizeddel ezelőtt, amikor legelőször nyílt lehetőség ezen gyümölcsök megvásárlására, még kimondottan egyedinek számítottak, de ma már szinte a legtöbb háztartás élelmiszerkínálatának alapvető termékei. Ugyanakkor igazán ízletes újdonságnak számít a narancs dzsem.

Az egyenesen Görögországból érkező termékkülönlegesség nagy előnye, hogy nem tartalmaz mesterséges aromákat és rengeteg felesleges adalékot, hanem 100 %-ban gyümölcsöt és gyümölcsleveket, hozzáadott cukor nélkül. A narancs dzsem valódi különlegesség, amit kár lenne kihagyni az életünkből.

Kenyérre kenve is fogyasztható, de rengeteg tészta, desszert alapanyagául szolgálhat. Amennyiben eddig nem volt szerencsék kipróbálni, akkor most mindenképpen itt az ideje! A zamatic.hu weboldalon rendkívül jó áron kapható meg a narancs dzsem. Amennyiben kényeztetni akarjuk magunkat valamilyen különlegességgel, akkor ezt a finomságot vegyük elő!

További bejegyzések