Csavarodásmentes tömlő a gondtalan locsolásért

csavarodásmentes tömlő
Csavarodásmentes tömlő

A néhány évvel ezelőtt még szinte elképzelhetetlennek hitt globális klímaváltozás ma már itt kopogtat az ajtón és egyre inkább érezteti a hatását. Ennek eredménye, hogy lassan teljesen megszűnik a téli szezon, valamint a nyarak nagyon forrók és csapadékszegények lesznek. Fontos tehát kidolgozni annak a menetét, hogy a kertben megfelelő legyen a vízellátás a növényeknek. A csavarodásmentes tömlő sokszorosan könnyíti meg a munkát.

A hagyományos változatok esetében, amikor a kiképzés nem fordít figyelmet erre a problémára, elég gyakran előfordul, hogy behajlik, megtörik a cső és ez gátolja a víz útját. A csavarodásmentes tömlő esetében alapból orvosolták a gyártók ezt a problémát, ezzel leegyszerűsítve a locsolást.

Nem kell többé azon izgulni, hogy a összebogozódás miatt nyomás felhalmozódás következik be, de még az ultraviola sugárzás sem okoz károkat a 6 rétegű, poliészter fonalból készült, extra csavarodásmentes tömlőnek. A belső rész pedig olyan anyagból készült, ami megakadályozza az algatelepek esetleges kifejlődését a csövön belül.

További bejegyzések