Celldömölki termálfürdő festői szépségben

celldömölki termálfürdő
Celldömölki termálfürdő

Pihenjen és kapcsolódjon ki a Nyugat-Dunántúl szívében! A celldömölki termálfürdő és vízpart festői környezetben, a Ság-hegy lábánál terül el. A létesítmény tervezése és kialakítása során fontos cél volt, hogy az vonzó és minden generációnak elérhető legyen, illetve, hogy az itt eltöltött órák vagy napok valódi kikapcsolódást kínáljanak mind az egészségeseknek, mind a gyógyulást keresőknek.

Az egész terület a modern követelményeknek megfelelően akadálymentesítve van, és a látogatóknak szakértői szolgáltatást nyújtanak. A jelenleg meglévő 8 medence összterülete 1600 m2. A fedett területen egy 25 méteres, 6 sávos úszómedence, edzőmedence, szauna és merülőmedence is található.

A celldömölki termálfürdő bekerített udvarában egy pezsgőfürdő és egy félig fedett, gyógyvizes fürdő is helyet kapott. A nyári hónapokban az 560 m2-es szabadtéri kalandmedence mellett, a gyermekeket egy csúszdás medence, valamint egy evezős medence is várja.

A hatalmas vízi park medence a hullámokkal, a hidromasszázs egységekkel és a szökőkutakkal felejthetetlenné teszi az itt töltött időt. A celldömölki termálfürdő forrása 1250 méter mélyről tör fel. A víz magas nátrium-hidrogén-karbonát-tartalma miatt, a limbikus, vagy más néven határkérgi rendszer betegségeinek kezelésére ajánlott.

Az üdülőhely területén sportolási lehetőségek is vannak, például aerobik vagy vízi fitnesz, valamint a szabadtéri medencék mellett, homokos tengerparti focipálya és kézilabdapálya is található. A szépségápolás és a vendéglátás szintén a celldömölki termálfürdő szolgáltatásainak két fontos területe.

További bejegyzések