Célirányos nyelvvizsga felkészítő az iskolában

Nyelvvizsga felkészítő

Mivel a nyelvvizsga nem egyszerű, ezért hamar el kell kezdeni a rá való felkészülést. A BeHappy Nyelviskola tanárai szerint az az előnyös, ha a diákok részt vesznek egy minimum heti két órás tanfolyamon. A nyelvvizsga felkészítő mellett érdemes járni a hagyományos, tantermi órákra is, legalább hetente két-három alkalommal.

Időt kell szánni az írásbeli és a szóbeli tesztre való felkészülésre is. Nem szabad félvállról venni a tanulást, hiszen ez visszaüthet. Gyakorolni kell az olvasásértést, a nyelvtant, a hallásértést és a szövegírást is.

A BeHappy Nyelviskola tanárai nem hagyják majd egyedül a diákokat a felkészülés közben. Bátran fordulhatnak akkor is hozzájuk, ha nem értenek valamit. A nyelvvizsga felkészítő során szó esik a típushibákról is. Az oktatók azt hangsúlyozzák, hogy nem elegendő, ha a diákok csupán bejárnak az órákra, mert szükség lesz az otthoni felkészülésre is.

A próbanyelvvizsga megírásával kideríthető, hogy a nyelvvizsga felkészítőn mennyi gyakorlásra van még szükség a követelmények teljesítése érdekében.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések