Céges ajándék minőségi kivitelben

Ideális céges ajándék
Ideális céges ajándék

Semmi különleges nincs egy egyszerű hátizsákban, hagyományos golyóstollban vagy bögrében. Viszont, ha ajándékba adjuk és még a cég logója is felkerül ezekre, akkor bizonyára sokkal többen felkapják rá a fejüket.

A céges ajándék története nem ma kezdődött. Nem meglepő, de az ötlet Amerikából származik és az első elnökválasztások alkalmával kerültek előtérbe reklámajándékok mégpedig kitűző formájában. Gyakorlati hasznuk nem sok volt, viszont elég gyorsan elterjedtek mivel hatékonynak bizonyultak.

Mára már a céges ajándékok számtalan formában érhetőek el például az 1001rekalamajandek kínálatából. Nem az a kérdés, hogy miből készíthető céges ajándék, hanem inkább az, hogy mivel válthatjuk ki a kívánt hatást az ügyfelek körében.

Egy rosszul kiválasztott céges ajándékot mindenki félre fog dobni, mert csak egy kacatnak tekintik. Azonban egy kulcstartóként használható pendrive-al már senki sem fogja ezt tenni, hiszen az adathordozók igencsak hasznosak a digitalizálódott világunkban. A weboldalon lehetőség van árajánlatkérésre e-mail-ben.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések