Budapest 6. kerületi lakás régi stílusban

Budapest 6. kerületi lakás
Budapest 6. kerületi lakás

Budapest egy történelmi város, aminek ezernyi arcával találkozhat akár a turista, akár a városban élő ember. Van például a modern urbánus és van az, amiben még fellelhető a korábbi idők lenyomata. Klasszikus bútorzattal Budapest 6. kerületi lakás is van a kínálatban, ha az otthonában is szeretné érezni a régi korok hangulatát. Attól, hogy valami régi, még nem ócska, sőt!

Egy egészen más korszak hangulatát, értékeit csempészi bele a modern, XXI. századi jelenünkbe. A falakon lógó festmények díszes képkerete, az 1900-as évek derekáról származó bútorok mai szemmel talán furcsán ívelt formavilága, vagy éppen a nagymama otthonát idéző csillárok.

Ezek az apró részletek mind hozzájárulnak egy Budapest 6. kerületi lakás hagyományosnak nevezhető hangulatához. Nem kell ahhoz idősnek lenni, hogy az ember szerethetőnek érezze ezt a világot. Csak nyitottság kell, hogy egy ma már nem létező korszak kedves bútoraiból, tárgyaiból építkezzen az otthonunk. Ki tudja, talán a gyerekek érdeklődni kezdenek és felfedezik Budapest XX. századi arcát is.

További bejegyzések