Bluetooth sapka a mozgás szabadságával

Bluetooth sapka
Bluetooth sapka

A vezeték nélküli fejhallgatók, a praktikusságuk miatt rendkívül népszerűek. A Bluetooth sapka kényelmes és modern eszköz, amit fülessel ellátott fejfedő formájában készítenek. Maga a korpusz pedig meleg kötött anyagból készül. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy zenét hallgasson és váltson, vagy telefonon beszéljen anélkül, hogy a készüléket ki kellene vennie a zsebéből. A hagyományos headsetek piacra dobása után, a tervezők még tovább mentek és a még nagyobb kényelem érdekében kifejlesztették a Bluetooth sapkát integrált fülhallgatóval.

Meleg, praktikus és kényelmes. Ez lesz a kedvenc kiegészítője a hideg évszakban, hiszen a kezét így mindig a zsebében tarthatja. A tartozéknak köszönhetően tehát nemcsak zenét hallgathat, hanem bejövő hívásokat is kezelhet. A feltöltött kiegészítőt akár 5 órán át használhatja. Telefon szinkronizálási funkcióval rendelkezik, valamint kompatibilis bármilyen Bluetooth eszközzel, legyen az okostelefon, táblagép vagy laptop.

A Bluetooth sapkát a készlethez mellékelt USB kábel segítségével töltheti fel. Az útvonal és a járművek koordinátáinak nyomon követése a rakományszállításban, a logisztikában és az személyszállításban részt vevő vállalatok fontos tevékenysége. Az autók, autóbuszok, motorkerékpárok, teherautók és speciális felszerelések mozgásáról szóló információk rögzítése a helymeghatározó fő funkciója.

A GPS logger olyan kompakt eszköz, ami vevőként és adóként is működik online és offline üzemmódban. Mérete miatt a készülék használatát a kívülállók nem veszik észre. A készülékbe beépített DVR folyamatosan figyeli a szállítási útvonalat. Az összegyűjtött adatokat az eszköz memóriája tárolja. Ezek könnyen átvihetőek bármilyen számítógépre a részletesebb elemzés céljából. A helymeghatározót a járműveken kívül az emberek és a tárgyi eszközök nyomon követésére is használják. A személyek mozgásának ellenőrzése akkor releváns, ha gondoskodni kell egy gyermek, idős rokon vagy kempingező turista biztonságáról. Ha a helymeghatározót egy poggyászra vagy értékes csomagra telepíti, megvédheti azt a lopástól.

További bejegyzések